luni , 17 mai 2021 4:46 am
Iasi booked.net
-1°C

O mașină a ars în plină stradă la Târgu Frumos

La sfârșitul săptămânii trecute cei care au tranzitat strada „Cuza Vodă” din Târgu Frumos au putut observa o mașină arzând ca o torță pe marginea drumului. Cauza incendiului se presupune a fi instalația electrică defectă a autoturismului.

„În data de 5 august 2018, ora 19:03, pompierii Târgu Frumos au intervenit în orașul Târgu Frumos, strada «Cuza Vodă» din județul Iași pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism. În urma incendiului au ars: tapițeria mașinii, bordul mașinii, bordul din plastic, din componența habitaclului, aproximativ 50 kg de materiale textile, acumulatorul, elementele din plastic și cauciuc de la motor. S-au degradat vopseaua, parbrizul, luneta, geamurile latereale și obiectele personale aflate în portbagaj. Cauza probabilă a incendiului a fost cablul, conduct electric defect sau izolație deteriorată”, a declarat Gabriel Covâsneanu plutonier major al ISU Iași, scrie newspascani.com.

La fața locului s-au deplasat pompierii, dar și polițiștii care au dirijat traficul. Din fericire nu au existat victime, însă nu se știe dacă automobilul era asigurat sau nu pentru un astfel de eveniment.

Recomandări

Accident feroviar grav la Sârca

Astăzi a avut loc un accident feroviar grav în județul Iași.  „În jurul orei 11.30, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *