miercuri , 17 iulie 2019 1:18 pm
Iasi booked.net
-1°C

Imagini șocante! Bărbat în scaun cu rotile, spulberat de o şoferiţă, care nici măcar nu l-a văzut (VIDEO)

Un tânăr cu dizabilităţi fizice grave, care se deplasa într-un scaun cu rotile a fost pur şi simplu spulberat de pe şosea de o şoferiţă. Victima a fost transportată de urgenţă la spital, în stare gravă cu traumatism cranio facial şi policontuzii.

Un tânăr de 31 de ani, din Bârlad, cu un grad ridicat de handicap, care circula mereu cu căruțul electric pe carosabil, însoțit de sora lui, cu același handicap, a fost izbit de o mașină, condusă de o femeie de 38 de ani din Bârlad, scrie observator.tv.

„Victima, de 31 de ani, persoană cu grad sever de handicap, a fost diagnosticată într-o primă evaluare cu traumatism cranio facial și policontuzii produse prin accident rutier. Urmează să fie investigat medical, inclusiv la Computerul Tomograf, dar starea lui generală este bună”, a precizat Adrian Gheorghiu, purtătorul de cuvânt al spitalului Bârlad.

„Un bărbat cu un căruț electric pentru persoane cu dizabilități se deplasa în Bârlad pe strada Republicii, pe partea carosabilă, când a fost acroșat de o mașină înmatriculată în Vaslui, condusă de o femeie de 38 de ani. Femeia are permisul în regulă și nu a consumat alcool. Bărbatul rănit a fost transportat la spitalul din Bârlad pentru investigații. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând a se cerceta dacă bărbatul circula regulamentar cu acel căruț electric pe carosabil și cine se face vinovat de accident”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Recomandări

Un bărbat de 60 de ani a murit după ce s-a electrocutat la mașina de spălat

Un bărbat în vârstă de 60 de ani a murit electrocutat încercând să spele rufe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *