duminică , 1 noiembrie 2020 2:00 am
Iasi booked.net
-1°C

O femeie s-a stins din viaţă în cabinetul medical, după o întrerupere de sarcină

Medicul care a făcut procedura susţine că pacienta a început să se simtă rău la o oră dupa intervenţie şi că a făcut tot ce i-a stat în puţinţă să o salveze.

Surse din anchetă spun însă că femeia ar fi agonizat singură până la revenirea doctorului lângă ea. Poliţiştii au deschis o anchetă.

Femeia avea 45 de ani şi era însărcinată în 12 săptămâni. Era din Băicoi şi a ajuns ieri după-amiază în cabinetul privat de ginecologie din Ploieşti pentru o întrerupere de sarcină. La o oră după avort, a început să se simtă rău.

Nici nu a avut sângerare. Zicea să îi dăm jos perfuzia şi să plece, nu i-am dat-o şi la puţin după aceea a avut starea asta. A stat acuzând o stare pe care au am pus-o pe seama medicaţiei pe care i-am dat-o, i-am pus o perfuzie pentru stările astea de ameţeală şi am ţinut-o sub observaţie. A făcut un accident acut, a făcut o convulsie, şi apoi a intrat într-o comă. S-a sunat la salvare, a venit salvarea, între timp a făcut iar stop cardio-respirator, i-am făcut eu reanimare, a venit salvarea, a preluat reanimarea şi până la urmă nu s-a putut reanima”, a declarat medicul ginecolog pentru Observatornews.ro.

Femeia nici nu a mai ajuns la spital. A murit în cabinetul ginecologic. Acasă o aşteptau doi copii. Încă de azi noapte, poliţiştii au sigilat apartamentul în care funcţiona cabinetul, au ridicat ecograful şi au deschis o anchetă.

 

Recomandări

A murit fostul viceprimar al Iașului

Fostul viceprimar al Iașului Constantin Neculau a murit, după ce, în ultimii ani, a avut …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *