vineri , 30 octombrie 2020 11:07 pm
Iasi booked.net
-1°C

Bianca Drăgușanu a explicat ultima despărțire de Alex Bodi. “M-am supărat, mi-am luat jucăriile și am plecat!”

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au mai bifat încă o despărțire și o împăcare. La fel ca și în dățile trecute, cei doi nu au putut să stea prea mult departe unul de altul și, după câteva zile, s-au împăcat.

Fosta prezentatoare TV a mărturisit care a fost motivul despărțirii și cum au ajuns, din nou, unul în brațele celuilalt.

Pe 1 septembrie, exact în ziua în care împlineau doi ani de relație, a fost anunțată marea despărțire, una care părea definitivă după spusele blondinei. Însă, ca de obicei, cei doi au revenit la sentimente mai bune, iar marea împăcare a avut loc rapid.

Recent, într-un interviu pentru Antena Stars, Bianca a mărturisit ce a determinat-o să se despartă încă o dată. Potrivit spuselor acesteia, motivul separării ar fi fost determinat de o mică neatenție a lui Alex Bodi, care a uitat să îi cumpere flori Biancăi, exact de ziua lor.

N-am primit flori! La cât de atent și romantic a fost în fiecare lună, consider că a făcut ceva greșit în data de 1 spre 2 și m-am supărat foarte tare pe el, mi s-au amplificat mie niște pitici! M-am supărat, mi-am luat jucăriile și am plecat! Am încercat să atrag atenția asupra mea ca să-l enervez!”, a declarat Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

Suntem dependenți unul de celălalt

Cum motivul despărțirii nu a fost unul foarte serios, Alex Bodi a reușit să se revanșeze imediat și să reintre în grațiile Biancăi. Așa că marea împăcare a venit la câteva zile după despărțire.

Alex Bodi a fost cel care a făcut primul pas spre împăcare, iar lucrurile au revenit la normal. Este evident că cei doi nu pot sta departe unul de celălalt prea mult timp.

Evident, suntem dependenți unul de celălalt, pe sentimente reale! Tot timpul acționez și fac ceea ce cred și în ceea ce cred.”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Recomandări

Prima reacție a Biancăi Drăgușanu după ce a fost bătută de Alex Bodi: „Sunt bine!”

Bianca Drăgușanu a avut aseară prima reacție după ce a fost bătută cu bestialitate de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *