marți , 15 iunie 2021 4:37 pm
Iasi booked.net
-1°C

O femeie din Botoșani a fost condamnată după ce și-a omorât soțul

A general view shows an empty Palestinian parliament in the West Bank city of Ramallah, following Israel's arrest of some 20 Hamas lawmakers across the West Bank June 29, 2006. Israel seized Hamas cabinet ministers in the occupied West Bank on Thursday as it prepared to broaden a military offensive into the northern Gaza Strip, pressuring Palestinian militants to release a kidnapped soldier. REUTERS/Loay Abu Haykel (PALESTINIAN TERRITORIES)

O femeie din satul Poiana (Flămânzi) a fost condamnată ieri la cinci ani de închisoare, după ce și-a omorât soțul.

Acuzată de violență în familie sub forma omorului, M. G., în vârstă de 42 de ani, a recunoscut totul și a cerut judecarea în formă simplificată. În cadrul procesului penal, care s-a judecat la Tribunalul Botoșani, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) i-a reprezentat pe cei patru copii ai familiei, rămași orfani de tată ca urmare a comiterii crimei, și a cerut daune morale pentru ei.

Magistrații au obligat-o pe femeie să plătească fiecăruia dintre copii câte 250.000 de lei, în total fiind vorba de o sumă de un milion de lei. Sentința a venit după două termene de judecată, însă nu este definitivă, decizia fiind dată de Tribunalul Botoșani, astfel inculpata are posibilitatea să formuleze apel.

Recomandări

O ieșeancă a dat cu mașina peste o fetiță

O femeie din Iași a scăpat de pedeapsă, după producerea unui accident rutier cu o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *