luni , 6 decembrie 2021 6:40 pm
Iasi booked.net
-1°C

O educatoare din Fetești a lovit un copil!

Imagini șocante cu o educatoare din Fetești, filmată în timp ce bătea un copil! Gestul făcut de femeie, după ce a ajuns pe Internet.

Imaginile șocante cu educatoarea din Fetești, în timp ce bate unul dintre copiii de la grădiniță i-a revoltat pe părinții din toată țara. Femeia avea o experiență de pete 35 de ani în învățământ, iar „corecția” aplicată băiețelului a ajuns în mediul online. Filmuleţul în care aceasta plesneşte cu dosul palmei un copilaș de 5 ani a stârnit revoltă şi pe reţelele de socializare, iar internauții au criticat-o aspru.

Ceilalți părinți ai copiilor din grupa respectivă au refuzat să-și mai trimită micuții la grădiniță, în semn de solidaritate. Familia băiețelului de 5 ani, lovit peste față, fără niciun motiv, a depus plângere la Poliție și a cerut concedierea cadrului didactic.

Educatoarea a încercat totuși să își salveze onoarea și le-a cerut inspectorilor să-i permită să își depună pensia. Cu toate acestea, femeia a fost refuzată și i s-a desfăcut contractul de muncă. La o zi după ce a fost lovit de educatoarea sa, copilul a găsit curajul de a le spune părinților ce s-a întâmplat.

Recomandări

„Urâtul naibii”, „Prostule”, „Măgarul naibii” – câteva dintre insultele primite de copiii unei creșe din Alba Iulia

O educatoare şi o îngrijitoare de la o creşă din municipiul Alba Iulia sunt acuzate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *