sâmbătă , 31 octombrie 2020 5:53 pm
Iasi booked.net
-1°C

O cisternă încărcată cu 24 de tone de diluant s-a răsturnat în Buzău

O cisternă încărcată cu 24 de tone de substanţă volatilă s-a răsturnat, marți dimineața, pe DN2, în zona municipiului Buzău.

Din cauza scurgerilor de diluant este pericol de explozie, iar traficul a fost blocat și redirecționat. „La fața locului au fost dislocate 5 echipaje de salvatori care au acționat pentru izolarea zonei, protecția și limitarea scurgerilor de substanțe, respectiv reducerea riscurilor existente”, a anunțat ISU Buzău.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău a specificat că cisterna era condusă de o femeie de 46 de ani, care nu a fost rănită în urma evenimentului.

Accidentul s-a produs la intersecţia dintre DN 2 cu DN 1B, la kilometrul 104+700 de metri, în zona orașului Buzău, după ce o cisternă încărcată cu 24 de tone de substanţă volatilă a intrat în sensul giratoriu şi s-a răsturnat. Șoferița și însoțitorul acesteia s-au autoevacuat din cabină, după ce acesta s-a răsturnat, însă din cauza scurgerilor de diluant există risc de explozie.

Din fericire, evenimentul nu s-a soldat cu rănirea de persoane. Traficul este în continuare blocat, poliţiştii rutieri acţionează şi la acest moment pentru fluidizare. (…) Recomandăm tuturor şoferilor să circule cu prudenţă şi cu viteza adaptată condiţiilor de trafic, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Ane Marie Vrapciu.

 

Recomandări

O automacara care cobora Buciumul s-a răsturnat, blocând drumul pe ambele sencuri. Șoferul a decedat

O automacara care se deplasa către Iasi dinspre Vaslui, in Bucium, s-a răsturnat şi a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *