joi , 20 februarie 2020 9:32 am
Iasi booked.net
-1°C

Noua metodă de înşelăciune. Amenda falsă în parbriz

După celebra metodă “Accidentul”, hoţii au pus la cale noi moduri prin care-şi păcălesc victimele. Bulevardul Dimitrie Pompeiu din Capitală, o zonă de birouri extrem de aglomerată. 

Maşinile parcate pe trotuar sunt noile ţinte ale hoţilor care au inventat o metodă nouă de înşelăciune. Îşi plasează momeala direct în geam. “Amenda pentru parcare” e cea mai recentă invenţie. Practic, şoferii se trezesc cu o falsă sancţiune în parbriz şi sunt puşi să plătească online aproape 3.000 de lei. În cazul în care găsiţi astfel de anunţuri în parbriz, contactaţi instituţia menţionată în act. Dacă aceasta lipseşte, vă puteţi adresa celei mai apropiate unităţi de poliţie. În niciun caz nu viraţi bani într-un cont străin.,

“Amenda pentru parcare” e cea mai recentă invenţie. Practic, şoferii se trezesc cu o falsă sancţiune în parbriz şi sunt puşi să plătească online aproape 3.000 de lei. În cazul în care găsiţi astfel de anunţuri în parbriz, contactaţi instituţia menţionată în act. Dacă aceasta lipseşte, vă puteţi adresa celei mai apropiate unităţi de poliţie. În niciun caz nu viraţi bani într-un cont străin.

Recomandări

Directorul de spital care şi-a pontat 120 de ore de muncă fără întrerupere

Curtea de Conturi a descoperit nereguli grave în privinţa decontării orelor de gardă de la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *