vineri , 20 septembrie 2019 11:09 pm
Iasi booked.net
-1°C

Cine are brățară Afterhills are parte de reduceri la Iulius Mall Iași

Mai este puțin până când te vei putea încărca cu energia Afterhills! Iulius Mall Iași îți vine în întâmpinare și te așteaptă să-ți ridici brățara de festival, până pe 23 august 2019, în spațiul special amenajat la etajul 1, în zona magazinului Koton.

Intră în vibe-ul de festival cu cele mai cool ținute, pe care ți le poți achiziționa din magazinele Iulius Mall Iași, la promoții special dedicate festivalierilor. Până pe 1 septembrie, posesorii de brățări de acces Afterhills se pot bucura de oferte de neratat la brandurile îndrăgite.

Vrei distracție până în zori? Pantofii potriviți fac diferența. De aceea, IL PASSO ți-a pregătit extra discount de 20% la toate produsele. Brandul U-MAN, un shop urban cu gust, oferă 25% reducere la noua colecție, astfel încât tu să faci trendul. Pentru cei mereu în mișcare, SportVision oferă extra discount de 20%, iar Intersport, 20% la produsele care nu se află în promoție. Completează-ți ținuta cu o pereche de ochelari de soare îndrăzneți, pe care îi poți achiziționa de la OPTIblu, cu un extra discount de 15%, inclusiv la produsele deja reduse. Și KOTON oferă o reducere de 50%, nu doar pentru ochelari de soare, ci și pentru ceasuri. Ținuta și accesoriile sunt gata, dar ce coafură vei alege? Donna Carina te așteaptă cu undiscount de 25% la pachetul Festival Hairstyle.

Timpul trece greu până începe distracția? Nu-i nimic! Cu ofertele 1+1 de la Noodle Pack, Mado, Barabu și Tucano Coffee îl poți petrece în compania prietenilor. Și Librarium propune un discount de 15% la toate cărțile, dacă iubești la fel de mult și muzica și lectura.

Recomandări

A murit Florin Silviu Ursulescu, omul care a scris istoria rock-ului românesc

Florin Silviu Ursulescu avea 73 de ani şi a fost cel mai important cronicar de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *