miercuri , 25 noiembrie 2020 9:50 am
Iasi booked.net
-1°C

Noi blocuri cu 12 etaje pe strada Aurel Vlaicu

Primăria a dat undă verde unui ansamblu imobiliar într-o fostă zonă industrială. Firma Crossgate SRL vrea să construiască blocuri cu 12 etaje pe str. Aurel Vlaicu 84, în apropiere de Podul Sf. Ioan și într-o zonă în care sunt numeroase proiecte pentru realizarea de locuințe colective.

Amplasamentul investiției

Potrivit apix.ro, proiectul Crossgate a fost aprobat în plenul Consiliului Local (CL) în luna februarie 2019 și, acum câteva săptămâni, a fost emisă autorizația de construire. Conform autorizației 752/2019, societatea poate construi două imobile cu un regim de înălțime diferite. Primul bloc are prevăzut trei niveluri în subteran, demisol, parter și 12 etaje, iar cel de-al doilea imobil va avea demisol, parter și 8 etaje. Investitorul are la dispoziție o suprafață totală de 3.000 mp.

În autorizație se arată că vor fi amenajate 121 apartamente: 41 cu o cameră, 68 cu 2 camere, 10 cu 3 camere și 2 cu 4 camere. Apartamentele vor fi în imobilul cu 12 etaje.

În schimb, în celălalt imobil vor fi amenajate spații de birouri. Întreg ansamblul va  beneficia de 132 locuri de parcare.

Pe amplasament se află unele construcții pentru care a fost emisă, anterior, autorizația de demolare.32

Recomandări

Primăria Municipiului Iași este pregătită pentru sezonul rece

Municipalitatea ieșeană este pregătită și mobilizată pentru sezonul de iarnă 2020 – 2021. Primarul Mihai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *