marți , 7 decembrie 2021 9:09 am
Iasi booked.net
-1°C

Nici nu au început cursurile, că deja avem un caz de COVID la o școală ieșeană. O profesoară de la Liceul Agricol “Vasile Adamachi” este infectată

Profesoara de la Liceul Agricol “Vasile Adamachi” s-ar fi testat în cursul zilei de joi, pentru ca în weekend urma sa plece într-o excursie iar rezultatul pozitiv a fost eliberat ieri, la amiază.

Direcția de Sănătate Publică a demarat o anchetă epidemiologică iar conducerea liceului asteapta indicațiile medicilor pentru a lua masurile care se impun.

Profesoara a venit la școală, dar a purtat masca și a păstrat distanta. La noi ședințele sau întâlnirile se țin în curtea liceului. Avem deja lista contacti lor și acum așteptăm un comunicat privind ancheta epidemiologică. Apoi se va întruni Consiliul de Administrație care va înainta o propunere la ISJ. În acest moment avem o problema. Nu găsim o firma care sa facă în timp util dezinfecția speciala.„, a declarat Carmen Zeletin, managerul Liceului Agricol Vasile Adamachi, potrivit cotidianului local Ziarul de Iași.

Recomandări

DSP Iași a stabilit procedura pentru efectuarea tratamentului cu anticorpi monoclonali

Direcția de Sănătate Publică Iași a stabilit procedura pentru efectuarea tratamentului cu anticorpi monoclonali la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *