miercuri , 19 februarie 2020 10:12 pm
Iasi booked.net
-1°C

Mort furat la Huși, pentru ajutorul de înmormântare

Situaţie halucinantă la Huşi, în Vaslui, acolo unde rudele unui decedat au făcut plângere la poliţie, acuzând că li s-a furat mortul de la morgă. Miza ar fi ajutorul de înmormântare în valoare de 5.000 de lei.

Fosta soţie a lui Mihai Gorgan, un bărbat de 52 de ani care a decedat în urmă cu o săptămână la Spitalul din Huşi, a făcut plângere la poliţie împotriva lui Marin Lila, pe care îl acuză că a furat cadavrul fostului soţ de la morgă, pentru a pune mâna pe ajutorul de înmormântare.

De cealaltă parte, Lila susţine că a vrut doar să facă o faptă creștinească, pentru că nu avea cine să-l îl îngroape pe bărbat.

“După ce că m-am dus să scot mortul de la morgă, m-am chinuit, l-am cărat cu masina mea, asa cum am putut, soția și fratele ei m-au acuzat că am furat cadavrul. Acum am plângere penală de la ei”, a declarat bărbatul, potrivit publicației Vremea Nouă.

Marin Lila recunoaşte, însă, că nu este niciun fel de rudă cu defunctul.

El a transportat sicriul cu mașina personală și apoi l-a depus la capelă.

“Aici a fost scandal. Că eu l-am depus acolo, i-am adus icoană, tot. Stăteam la priveghi. A venit în capelă cu mare scandal fratele soției, care a spus ca imediat să îi dau certificatul de deces. M-a acuzat că am furat mortul, ca să încasez ajutorul de înmormântare. A sărit la mine. Eu i-am spus că am vrut să fac o fapte bună iar el, în loc să îmi mulțumească, vine să mă bată? Nu e frumos”, se plânge Marin Lila, care spune că, de fapt, defunctul nu mai trăia de ani buni cu fosta soție, care este interesată acum tot de ajutorul de înmormântare..

 

Recomandări

Reacția unui șofer beat care a lovit mașina Poliției:”Hai că am fost băiat finuţ”

Un bărbat în vârstă de 52 de ani, cu permisul suspendat, s-a urcat beat la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *