Microbuzele înmatriculate în Republica Moldova nu vor mai putea staționa în fața terminalelor Aeroportului Iași

0
160

Astfel, nu va mai fi permisă staționarea în parcarea din fața terminalelor, pentru microbuzele licențiate, cu numere de Moldova, care aveau loc asigurat cu permis de la Aeroport.

Aceste microbuze pot opri în fața terminalelor pentru debarcarea pasagerilor și a bagajelor, dar nu au loc unde să se retragă, lucrările de șantier fiind extinse.

În acest mod, încercăm să prevenim situațiile neplăcute în care transportatorii moldoveni nelicențiați, care fac curse ocazionale, periclitează tranzitarea aerogării, racolând clienți din terminal și blocând zona de Sosiri.

În prezent, au acces în parcări doar autobuzele Companiei de Transport Public și mașinile de taxi acreditate de Aeroport.

De asemenea, am solicitat suplimentarea forțelor de ordine în incinta aeroporului, urmând să pregătim și un regulament privind accesul persoanelor, astfel încât autoritățile să poată interveni și să aplice sancțiuni celor care nu respectă legea și regulament.

“Împreună cu autoritățile locale depunem eforturi pentru a descuraja aceste practici. Preocuparea noastră este să asigurăm confortul de care au nevoie pasagerii și să le oferim servicii de calitate, iar asta înseamnă inclusiv transport în siguranță pentru pasagerii din Republica Moldova, care reprezintă un procent însemnat din traficul total.

Aeroportul este principala poartă de intrare în oraș și ne dorim ca toți cei care ajung la Iași să aibă parte de o experiență cât mai plăcută. Mulțumim Poliției Locale și Consiliului Județean pentru sprijinul oferit în această acțiune, și tuturor celor care se implică în buna desfășurare a activității pe aeroport”, spus Directorul General Romeo Vatră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.