duminică , 7 martie 2021 11:07 am
Iasi booked.net
-1°C

Medicul-erou, cetățean de onoare la Piatra Neamț

Medicul Cătălin Denciu, care a suferit numeroase arsuri în timp ce încerca să-i salveze pe pacienţii din secţia ATI cuprinsă de flăcări, va primi titlul de cetăţean de onoare al oraşului Piatra Neamţ. Anunţul a fost făcut pe Facebook de primarul oraşului Piatra Neamţ, Andrei Carabelea, potrivit Mediafax.

Decizia va fi luată în şedinţa extraordinară a Consiliului Local programată luni. Primarul oraşului Piatra Neamţ a convocat o şedinţă extraordinară a legislativului local pentru a oferi sprijin financiar familiilor victimelor tragediei de la secţia ATI şi pentru acordarea titlului de cetăţean de onoare al oraşului Piatra Neamţ medicului Cătălin Denciu. ”Nu îi vom putea mulţumi vreodată îndeajuns”

”Pe termen foarte scurt, vă anunţ că am convocat de îndată o şedinţă extraordinară a Consiliului Local, în care voi propune, pe lângă sprijin financiar pentru familiile victimelor şi pacienţii şi cadrele medicale care au nevoie, acordarea titlului de cetăţean de onoare al Municipiului Piatra Neamţ domnului doctor Cătălin Denciu, eroul nostru şi al întregii ţări. Este un gest mic pe care îl putem face în faţa eroismului său care ne-a lăsat pe toţi fără cuvinte. Căci de mulţumit nu îi vom putea mulţumi vreodată îndeajuns”, a anunţat edilul Andrei Carabelea.

Recomandări

Starea de sănătate a medicului erou de la Piatra Neamț

Medicul Cătălin Denciu, rănit în incendiul din secția ATI a Spitalului Județean din Piatra-Neamț în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *