joi , 29 octombrie 2020 2:25 pm
Iasi booked.net
-1°C

Medalia de argint la superliga de șah pentru echipa feminină de șah a CSM Iași 2020

Echipa feminină de șah a CSM Iași 2020, club sportiv aflat în subordinea Consiliului Local al Municipiului Iași, a cucerit medalia de argint la superliga de șah (competiție rezervată selecționatelor cluburilor).
În componența Bulmaga Irina, L’Ami Alina, Lehaci Miruna Daria, Obadă Ema, rezervă Lupașcu Diana, selecționata formată numai din jucătoare ieșence a acumulat 6 victorii și o înfrângere, terminând în urma CS Medicina Timișoara, dar înaintea medaliatei cu bronz Arnia Chess IT, Universitatea de Vest Timișoara, Dinamo Bucureșți și Clubul Central de Șah București. Au mai participat echipele ASE București și CSM Sighetul Marmației.
Bulmaga Irina, nr. 1 național, a acumulat 5 puncte din 7 pe masa 1, Alina L’Ami 5,5 puncte din 7, Miruna Lehaci 6 puncte și Ema Obadă 4,5 puncte din 7. Ediția din acest an a fost afectată de situația epidemiologică, partidele jucându-se la un ritm accelerat (3 ore pentru toată partida), toate jucătoarele fiind obligate se poarte masca pe toată durata partidei.
Echipa a fost însoțită de antrenorii Vladimir Danilov și Vlad Ungureanu.

Recomandări

Premiul Nobel pentru economie merge anul acesta în America

Premiul Nobel pentru Economie a fost acordat americanilor Paul R. Milgrom şi Robert B. Wilson. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *