miercuri , 19 ianuarie 2022 12:51 am
Iasi booked.net
-1°C

Măsurile luate în cazul tavanului prăbușit peste clienții unui mall din Vaslui

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală după incidentul produs la mall-ul din Vaslui.

Tavanul unui restaurant s-a prăbușit sâmbătă seară peste o familie care lua masa. Doi soți și copilaşul lor de numai un an au ajuns la spital. Pompierii au evacuat aproximativ 150 de persoane din centrul comercial, iar activitatea restaurantului a fost oprită.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, când în restaurantul situat la intrare în mall se aflau doar trei persoane care luau masa – un bărbat, o femeie şi fetiţa lor de un an. Tavanul din rigips s-a desprins în totalitate – pe o suprafaţă de două sute de metri pătraţi – iar plăcile i-au lovit doar pe părinţi, pentru că tatăl a protejat-o pe copila cu braţele.

Pompierii i-au evacuat în scurt timp pe toţi cei aflaţi în mall.

“O singură victimă a suferit o rană la cap şi a fost transportată la spital şi mai e o fetiţă, fetiţa persoanei accidentate, care e ok, dar e speriată”,a afirmat dr. Dan Ungureanu, Serviciul Județean de Ambulanță Vaslui.

Cinci persoane au suferit atacuri de panică şi au primit îngrijiri medicale la faţa locului. Restaurantul a fost închis. Inspectorii în construcţii trebuie să verifice plafonul şi să spună dacă este sigur. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar inspectorii teritoriali de muncă fac şi ei o anchetă.

Recomandări

VIDEO: Șase persoane au fost rănite după un accident pe DN 24

Detașamentul de pompieri Vaslui intervine cu o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *