FC Politehnica Iaşi a transferat doi tineri ghanezi

Date:

Presa ghaneză anunţă că Politehnica Iaşi a transferat doi tineri jucători africani. Aflaţi în probe în Copou în ultimele zile, mijlocaşul George Dwubeng (18 ani) şi atacantul Lawson Bekui (23 de ani) ar fi semnat cu gruparea ieşeană, conform site-ului ghanasoccernet.com.

Mijlocaşul George Dwubeng a fost împrumutat pentru următoarele două sezoane de la echipa FC Dreams, în timp ce atacantul Lawson Bekui a fost adus tot sub formă de împrumut, pe o perioadă de şase luni, de la clubul Extremadura.

„Sunt foarte fericit să încep un nou capitol în cariera mea şi sper ca totul să meargă bine aici”, a declarat Bekui pentru FootballMadeInGhana.com.

Potrivit presei ghaneze, Lawson Bekui este un atacant rapid, cu simţul golului. Atacantul african a marcat deja două goluri în amicalul pe care Poli Iaşi l-a disputat contra lui CSM Roman, miercuri, în Copou, scrie prosport.ro.

Pe de altă parte, preşedintele executiv al clubului ieşean, Adrian Ambrosie a declarat că jucătorii ghanezi încă nu au semnat cu Iaşiul, o decizie urmând să fie luată după amicalul pe care Poli Iaşi îl va disputa joi, în compania formaţiei Ştiinţa Miroslava.

”Cei doi jucători sunt în probe la noi, au jucat într-un meci amical cu CSM Roman, dar nu am luat încă o decizie în privinţa lor. Flavius Stoican vrea să-i mai vadă. Joi vom juca un meci amical cu Ştiinţa Miroslava şi abia după aceea vom decide dacă vor rămâne. Flavius va avea ultimul cuvânt. Deocamdată ei nu au semnat contracte cu clubul nostru, doar se pregătesc cu noi. Dacă vor confirma, probabil îi vor aduce sub formă de împrumut”, a declarat Adrian Ambrosie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Noul terminal de la Aeroportul Iași devine operațional vineri, 29 martie

Zborul inaugural pentru T4 va fi pe ruta Iași...

Locuri de PARCARE scoase la licitație de către primăria IAȘI

Municipalitatea ieșeană, prin Direcția Exploatare Patrimoniu, va organiza pe...

Investiție importantă în modernizarea infrastructurii rutiere care leagă județele Iași, Neamț și Vaslui

Plenul Consiliului Județean Iași a aprobat, astăzi, în ședință...

Încep lucrărilor de reabilitare termică a Grădiniței cu Program Prelungit nr. 15

Licitația pentru încredințarea lucrărilor la Grădinița cu Program Prelungit...