joi , 2 decembrie 2021 9:02 am
Iasi booked.net
-1°C

Mașină căutată de poliția din Cehia, depistată la Albița

Polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albița au depistat la controlul de frontieră și oprit pentru investigații suplimentare un autovehicul marca Mercedes Viano care apărea bazele de date ca fiind căutat de poliția din Cehia.

Sâmbătă, în jurul orei 18.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița, s-a prezentat pentru controlul necesar trecerii frontierei, un bărbat cu dublă cetățenie, română și moldovenească, în vârstă de 43 de ani, care conducea o mașină marca Mercedes Viano, înmatriculată în Grecia.

Existând nelămuriri referitor la situația juridică a autovehiculului, polițiștii au făcut mai multe investigații, și astfel au observat că aceasta apare în bazele de date ca fiind bun pentru folosirea ca probă în cadrul procedurilor penale, semnalare introdusă de autoritățile din Cehia.

Bărbatul a declarat că a închiriat mașina respectivă de la o firmă de profil din Grecia și că nu știe despre faptul că acesta este furat sau implicat în vreun litigiu.

Polițiștii de frontieră fac investigații în continuare pentru săvârșirea infracțiunii de  furt, iar mașina în valoare de 40.000 de lei, a fost reținută.

Recomandări

Certificat de vaccinare împotriva Covid-19 fals, descoperit la controlul de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări în privinţa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *