duminică , 28 noiembrie 2021 11:17 pm
Iasi booked.net
-1°C

Maricel Popa a pierdut definitiv controlul PSD Iași. Greii din partid i-au cerut capul: „Calitatea lui intelectuală lasă mult de dorit!”

Organizația județeană a PSD Iași se află în pragul unui război civil în toată regula. Oameni cu state vechi în partid și cu funcții de conducere în filială i-au cerut demisia lui Maricel Popa, președintele organizației județene.

Potrivit bzi.ro, alesul județean Mihaela Ivancia a răbufnit și i-a reproșat atacurile la persoană lui Maricel Popa, în timp ce tot mai mulți primari sunt nemulțumiți de activitatea acestuia pe linie politică și administrativă. Scandalul din PSD Iași i-a determinat și pe aleșii opoziției să critice activitatea președintelui Consiliului Județean

Răzmeriță în sânul organizației județene a PSD Iași. Tot mai mulți lideri influenți din filială au ajuns să-i ceară socoteală lui Maricel Popa, președintele PSD Iași, pentru modul cum acesta conduce partidul și Consiliul Județean. Mihaela Ivancia, liderul organizației de femei din județ și consilier județean, a răbufnit ieri și a scos la iveală mai multe nereguli făcute de Maricel Popa în ultimii ani.
Mihaela Ivancia a prezentat pe larg toate nemulțumirile la adresa lui Popa, demonstrând punctual cum a acaparat acesta partidul și cum a îngropat județul, fiind considerat unul dintre cei mai slabi președinți de CJ din istoria post-decembristă a Iașului.

Recomandări

Ciolacu, despre partidul lui DRAGNEA: ”Dacă doi n-au reuşit, să încerce şi al TREILEA, nu? Poate reuşeşte”

Anunţul lui Liviu Dragnea privind crearea unui nou partid este „prea mult”, a declarat, joi, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *