duminică , 16 mai 2021 9:32 pm
Iasi booked.net
-1°C

MARC O’POLO a deschis primul magazin din regiunea de nord-est, la Palas Iași

Palas a adăugat în portofoliul său încă un brand consacrat, de renume internațional. MARC O’POLO este noua destinație de fashion exclusivistă, în premieră nu doar pentru Iași, ci pentru întreaga regiune de nord-est a țării. Noua locație le propune iubitorilor stilului casual modern și nu numai colecții vestimentare și încălțăminte, atât pentru el, cât și pentru ea. Pe lângă noua locație din Palas Iași, în rețeaua națională IULIUS, MARC O’POLO este prezent și în Iulius Mall Cluj.

Un nou brand așteptat de ieșeni a fost inaugurat la etajul 1 din Palas Mall. MARC O’POLO a deschis primul său magazin din regiunea de nord-est pe o suprafață de aproximativ 200 mp și propune piese vestimentare high-end, atemporale, dar cu detalii deosebite, destinate atât femeilor, cât și bărbaților care se exprimă liber. „Grație localizării în centrul orașului și gamei diverse de facilități oferite, Palas reprezintă locația ideală pentru a fi aproape de clienții noștri”, a spus Carsten Lehnen, Managing Director MARC O’POLO România.

Oferta magazinului este completată de încălțăminte sport și casual, dar și cu o selecție de accesorii în trend, cum ar fi genți, eșarfe, curele și articole de sezon.

„MARC O’POLO este un brand apreciat de toți cei care adoptă un stil vestimentar casual, mereu în tendințe și care pune accent pe materiale sustenabile. Primul magazin al brandului MARC O’POLO din rețeaua IULIUS a fost inaugurat anul trecut în Iulius Mall Cluj, iar acum a ajuns și la Palas Iași, locul preferat de retaileri pentru lansarea noilor lor concepte în întreaga regiune. Ne bucurăm că putem oferi experiența brandurilor high-end pentru toți cei care își cultivă pasiunea pentru fashion”, a spus Oana Diaconescu, Head of Leasing IULIUS.

Brandul internațional cu rădăcini scandinave MARC O’POLO creează haine pentru adepții stilului casual premium și este un etalon pentru segmentul pe care îl reprezintă. MARC O’POLO se ghidează după principiul „libertatea de a fi tu însuți” și propune ținute autentice pentru look-uri sofisticate. Fiind un brand orientat spre sustenabilitate, peste 60% din produse sunt din țesături organice. De altfel, materialele naturale, croiurile de înaltă calitate și detaliile speciale îl clasează ca fiind unul dintre brandurile de top din lume, care a câștigat milioane de fani pe întreg mapamondul.

Fondat la Stockholm în 1967, brandul cuprinde astăzi colecțiile MARC O’POLO Modern Casual, MARC O’POLO Denim, MARC O’POLO Pure, MARC O’POLO Shoes și Accesorii MARC O’POLO, precum și cele de licențe. Sediul central, aflat la sud de München, în Stephanskirchen, aprovizionează 2.200 de magazine, parteneri de retail și de franciză la nivel internațional, în 39 de țări.

Despre Palas Iași

Inaugurat în mai 2012, Palas Iași reprezintă cea mai mare investiție de regenerare urbană din regiunea de nord-est a țării, în valoare de peste 310 milioane de euro. Situat în centrul Iașului, Palas este primul proiect de tip mixed-use din România și include: peste 270 de magazine, șapte clădiri de birouri clasa A (75.600 mp), un centru de evenimente cu patru săli premium, un hotel de 4*, restaurante și cafenele tematice, parc de 50.000 mp, carusel și alte facilități de timp liber, precum și cea mai mare parcare subterană din România, cu peste 2.500 de locuri. Prin mixul inedit și complex de shopping și entertainment, Palas atrage anual peste 19 milioane de vizitatori, inclusiv din Republica Moldova.

Recomandări

A treia ediție Wedding Days prezintă cele mai noi idei în materie de nunți, la Palas, în acest weekend

Se fac pregătiri intense pentru sezonul nunților, iar mirii aleargă din locație în locație pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *