luni , 18 octombrie 2021 2:08 pm
Iasi booked.net
-1°C

Mamă atât de beată, încât s-a prăbușit pe drum. Fiul îi ține sticla, fiica o ceartă ( VIDEO )

Scene de necatalogat au fost surprinse de un localnic într-o comună din Călărași. O femeie este atât de beată, încât se prăbușește pe marginea drumului. Fiul ei, aflat lângă ea, îi ține sticla de bere.

Scenele au fost surprinse în comuna Tămădău Mare, județul Călărași. Femeia este atât de beată, încât se chinuie să se țină pe picioare, apoi cade și cu greu reușește să se ridice și să-și continue drumul. Alături se află și fiul ei, care îi ține sticla de băutură – un PET de 2 litri de bere.

Localnicul care a filmat totul îi spune să nu mai bea. Femeia, vizibil deranjată că i se atrage atenția, încearcă să lege câteva cuvinte și se plânge că n-are bani să-și ducă fiul la școală. „Și banii îi dai pe bere? Așa puțin câștigi și dai pe bere?”, îi dă replica bărbatul. Femeia se scuză și spune că, de fapt, e suc în PET.

Apoi ea ajunge pe un drum mai mare al comunei, acolo unde e întâmpinată de fiica ei. Fata începe să țipe la ea: „Iar ai băut??”. Adolescenta gesticulează nervoasă și-i spune: „O să se aleagă praful de tine!”.

Recomandări

O persoană a rămas blocată în locuință. Au intervenit pompierii

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială cu modul pentru deblocare/descarcerare și un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *