Mai multe locuri de muncă vacante in Iași

Date:

Persoanele care vor să se angajeze în Iași au la dispoziție mai multe locuri de muncă vacante în această perioadă, comparativ cu luna precedentă. Sunt disponibile 774 de posturi, din care 681 sunt pentru persoanele cu studii medii, iar 93, pentru cele cu studii superioare.

AJOFM Iași a publicat o listă cu noi locuri de muncă vacante, în perioada 11-18 august 2021, mai multe față de aceeași perioadă din luna iulie 2021. Patronii vor să angajeze șoferi pentru transport marfă, electricieni, lucrători comerciali și ingineri. Din numărul total de 774 de locuri de muncă, 681 sunt destinate persoanelor cu studii medii, iar restul celor cu studii superioare. Cele mai multe posturi sunt în domeniul servicii, unde este nevoie de 425 de angajați.

Angajatorii din comerț oferă 65 de locuri de muncă, iar în HoReCa, respectiv hoteluri și restaurante, patronii caută 29 de angajați. În domeniul construcțiilor este nevoie de 185 de muncitori calificați și necalificați sau cu studii superioare, un număr mai mare față de cel înregistrat în luna precedentă. În domeniul industriei, angajatorii caută 120 de specialiști. Numărul de locuri de muncă disponibile în domeniul confecțiilor a scăzut în această perioadă, fiind căutate 36 de confecționere. A crescut însă numărul posturilor oferite șoferilor, în transporturi fiind nevoie de 105 angajați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

FOTO: DIICOT a descoperit primul laborator clandestin de steroizi din România! Descinderi în IAȘI și alte trei județe

Procurorii DIICOT efectuează 15 percheziții domiciliare în București și...

Tichete sociale valorice, cu ocazia Sărbătorilor de Paști, pentru pensionarii ieșeni

Cu ocazia Sărbătorilor de Paști pensionarii ieșeni vor primi...

Primăria IAȘI distribuie o nouă tranșă de AJUTOARE pentru persoanele defavorizate

Începând cu data de 29 martie 2023, Primăria Municipiului...