joi , 15 aprilie 2021 8:27 am
Iasi booked.net
-1°C

Mai multe decizii ale ministrului Justiţiei au provocat nemulțumiri în rândul angajaţilor Penitenciarului Iaşi 

Angajaţii Penitenciarului Iaşi sunt nemulţumiţi de faptul că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, intenţionează să elaboreze un nou statut a poliţistului din penitenciare fără a fi consultate şi sindicatele din domeniu.

Liderul Sindical de la Penitenciarul Iaşi, Dorin Şcarli a precizat, în cadrul comisiei de dialog social, că nemulţumirea este cu atât mai mare cu cât ieri, la discuţiile de la Bucureşti, nu au fost invitaţi toţi liderii sindicali.

Dorin Şcarli a mai spus că în momentul de faţă situaţia din penitenciarele din România este critică deoarece numărul deţinuţilor este foarte mare şi se înregistrează un deficit de personal în rândul cadrelor angajate.

El a mai spus că orele suplimentare nu au fost plătite şi doar la nivelul Penitenciarului Iaşi sunt 4000 de ore suplimentare neachitate, scrie radioiasi.ro.

Referindu-se la angajări, Dorin Şcarli şi-a exprimat nemulţumirea faţă de ultima decizie a Ministrului Justiţiei conform căreia în urmă cu zece zile, 19 poliţişti au fost detaşaţi de la Iaşi la Vaslui, pentru o perioadă de şase luni de zile

Recomandări

O trupă de tineri s-au dat drept călugări falși și au păgubit o bătrână de 132000 euro

O trupă de tineri, care se aflau în penitenciarul din Iași s-au dat la telefon …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *