luni , 18 octombrie 2021 9:59 am
Iasi booked.net
-1°C

Mai bine informat pentru a nu fi înșelat

În perioada septembrie 2021 – iunie 2022 Inspectoratul Județean de Poliție Iași și Primăria Municipiului Iași vor organiza seria de acțiuni de informare a persoanelor vârstnice sub genericul „Mai bine informat pentru a nu fi înșelat”.

Scopul proiectului este de creștere a gradului de informare a populației în vederea reducerii numărului de victime ale infracțiunilor de înșelăciune. Grupul ţintă al proiectului este cel al cetățenilor de pe raza Municipiului Iași, în special persoanele de vârsta a treia din Centrul de Zi pentru Persoane Vârstnice „Vovidenia”, Căminul de Pensionari „Sf. Cuv. Parascheva”, Căminul de Bătrâni „Sf. Constantin și Elena” și cluburile de pensionari din subordinea Direcției de Asistență Socială (DAS) Iași.

Pe lângă întâlniri cu beneficiarii cluburilor de pensionari și ai căminelor din subordinea DAS Iași, în cadrul proiectului vor fi realizate acțiuni stradale, în centre comerciale, târguri, parcuri și în alte zone de interes pentru a informa cetățenii cu privire la identificarea situațiilor de înșelăciune și a măsurilor preventive pe care le pot lua.

Recomandări

Acțiuni informativ – preventive în contextul pandemiei de Covid 19

Astăzi, 15 octombrie a.c., polițiștii ieșeni au continuat acțiunile informativ-preventive, în contextul pandemiei de COVID …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *