luni , 18 octombrie 2021 10:02 am
Iasi booked.net
-1°C

54. 715 elevi vor beneficia de lapte, mere și corn. Proiectul a primit votul consilierilor județeni

Consilierii județeni au aprobat repartizarea pe unitățile administrative din județ a finanțării de 7,5 milioane de lei necesară Programului pentru școli 2021-2022.

Anterior, în ședința extraordinară de pe 2 septembrie, plenul a aprobat continuarea Acordului cadru de furnizare a merelor, laptelui si produselor lactate si produselor de panificatie în școlile din 95 de UAT-uri.

Odată repartizate sumele, pot fi încheiate contractele cu furnizorii incluşi în program, astfel încât elevii să primească în cel mai scurt timp produsele alimentare.

Programul pentru școli se derulează prin intermediul Consiliului Județean Iași în 471 de unități de învățământ din 95 de UAT-uri.

Laptele, merele și produsele de panificație vor ajunge la 54.715 beneficiari, elevi din învățământul primar si gimnazial de stat si privat, precum si preșcolari din grădinițele de stat și private cu program normal de 4 ore.

Recomandări

Autostrada Unirii finalizată pe 31 decembrie 2030

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea care stabileşte ca termenul pentru finalizarea Autostrăzii Unirea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *