luni , 29 noiembrie 2021 12:01 am
Iasi booked.net
-1°C

Ludovic ORBAN, atac la Florin CÎȚU: ”Nu pot să înţeleg care sunt MOTIVELE care stau la baza deciziilor”

Președintele PNL, Ludovic Orban, a lansat critici dure la adresa premierului Florin Cîțu, pe care îl învinovățește pentru actuala criză politică.

Orban spune că nu poate înțelege ce motive stau la baza deciziilor care s-au luat fără acordul său, fără a fi consultat.

„Le-am spus colegilor mei din Mureș, cu prilejul prezentării moțiunii ”PNL-Forța Dreptei”, că Partidul Național Liberal are nevoie de lideri, nu de șefi puși cu mâna, care să conducă prin frică și care să nu aibă calitățile necesare pentru a fi lideri.

Actuala criză în care ne găsim este iscată din aproape nimic şi nu pot să înţeleg care sunt motivele care stau la baza deciziilor care s-au luat, fără acordul meu, fără să fiu consultat. Așa cum arată Parlamentul astăzi, nu există altă soluție onorabilă pentru noi, care să ne permită să avem o majoritate parlamentară, să facem reforme, să dezvoltăm proiecte cu adevărat importante pentru România.

Am fost singurul membru al conducerii PNL care a votat împotriva constituirii USL. Am tras după această alianță, care nu a adus câștiguri decât PSD și care nouă ne-a creat niște prejudicii pe termen mediu și lung, pe care nici astăzi nu le-am îndepărtat suficient.

În momentul în care ajungem la mila PSD, în momentul în care lăsăm soarta României la bunul plac al pesediştilor, înseamnă că înşelăm aşteptările electoratului care a votat cu noi, care aşteaptă ce am promis: patru ani de stabilitate politică, de construcţie, de dezvoltare. Eu asta îmi doresc și sunt convins că fiecare dintre membrii PNL își dorește același lucru.”, este mesajul lui Ludovic Orban.

 

Recomandări

Raluca TURCAN afirmă că ”nu există niciun temei statutar” pentru care să fie EXCLUSĂ din PNL

Raluca Turcan, preşedintele PNL Sibiu şi ministru al Muncii, afirmă că nu există un temei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *