vineri , 26 aprilie 2019
Iasi booked.net
-1°C

Li s-a întocmit dosar penal după ce au fost prinși băuți la volan

Duminică 14 aprilie polițiștii din județul Iași au depistat mai multe persoane care conduceau sub influența băuturilor alcoolice.

Astfel, polițiștii din cadrul Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Hârlău au oprit, pentru control, pe DC 281 D, în comuna Coarnele Caprei, o autoutilitară, condusă de un tânăr, de 20 de ani, din municipiul Iași.

Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.”

Tot ieri, au oprit pe raza comunei Focuri, un autoturism, condus de un bărbat, de 30 de ani, din comuna Focuri. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.”

Polițiștii aceleiași secții au depistat un bărbat, de 42 de ani, din comuna Focuri, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei Focuri, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.”

 

Recomandări

Doi bărbați din Iași au încercat să jefuiască un șofer cu … praștia

Doi bărbați din Iași au încercat să jefuiască șoferii cu… o praștie. Indivizii au fost …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *