duminică , 24 ianuarie 2021 9:27 pm
Iasi booked.net
-1°C

Klaus Iohanis este supărat!

Klaus Iohannis, declarații oficiale după ce România a înregistrat din nou peste 4.000 de cazuri: ”Am fost foarte amărât când am aflat”.

Klaus Iohannis face primele declarații oficiale după ce țara noastră a înregistrat din nou peste 4.000 de cazuri de infectare cu virusul ucigaș. Președintele i-a îndemnat pe români să respecte regulile cu sființenie!

Vești din ce în ce mai proaste de la o zi la alta pentru români! Cazurile de infectare cu noul coronavirus cresc considerabil, iar România a înregistrat timp de două zile peste 4.000 de noi cazuri. În acest context, autoritățile statului se arată foarte îngrijorate și lansează noi avertismente pentru români.

Klaus Iohannis: ”Dragi români, respectaţi aceste reguli simple”

La fel și președintele României, care trage un semnal de alarmă. Klaus Iohannis a făcut astăzi declarații oficiale și a spus că a fost foarte trist în momentul în care a citit noile cifre. De asemenea, șeful statului i-a îndemnat pe români să respecte cu sființenie măsurile impuse în contextul pandemiei de coronavirus.

Oamenii nu trebuie să uite de mască, distanțare socială, dar mai ales, de igienizarea mâinilor. Iohannis este de părere că doar împreună putem învinge virusul ucigaș care a pus stăpânire pe țara noastră.

România a înregistrat joi, 15 octombrie, 4.013 de noi cazuri de infectare cu virusul ucigaș. Potrivit informațiilor transmise de către Grupul de Comunicare Strategică, 73 de persoane și-au pierdut viața în ultimele 24 de ore, iar 721 se află în stare gravă, pe secția de Terapie Intensivă.Sursă: spynews.ro

Nici ieșenii nu sunt feriți de virus! Conform statisticilor, orașul Iași este pe locul 2, după București, în ceea ce privește numărul de infectări.

Recomandări

Cea mai poluată zonă din Iași

Pandemia a redus poluarea in Iasi anul trecut. Pe fondul restrictiilor aerul a devenit mai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *