marți , 25 iunie 2019 9:35 pm
Iasi booked.net
-1°C

Jurnaliştii Ema Zeicescu şi Cătălin Popa au fost prinşi cu droguri asupra lor

Jurnaliştii Ema Zeicescu şi Cătălin Popa sunt urmăriţie penal pentru deţinere, fără drept, de droguri de risc, pentru consum propriu, anunţă joi DIICOT.

“Prin ordonanţa din data de 02.10.2018, procurorii DIICOT- Structura Centrală au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspecţii Zeicescu Emanuela şi Popa Claudiu Constantin, pentru săvărşirea infracţiunii de deţinere, fără drept, de droguri de risc, pentru consum propriu, faptă prev. de art.4 alin.1 din Legea nr. 143/2000 republicată”, anunţă instituţia.

Conform DIICOT, în data de 11.08.2018, “în timp ce se aflau pe raza localităţii Buftea, la intrarea în spaţiul unde se desfăşura un festival de muzică, suspecţii Zeicescu Emanuela şi Popa Claudiu Constantin au deţinut, fără drept, droguri de risc pentru consum propriu, respectiv două ţigarete confecţionate artizanal ce conţineau cannabis în amestec cu tutun”.

Un prim comunicat al DIICOT pe acest subiect, din 14 septembrie, anunţa, “urmare a informaţiilor apărute în spaţiul public, cu privire la faptul că „o vedetă de la TVR şi un prezentator de la Realitatea TV ar fi fost anchetaţi de DIICOT pentru deţinere de substanţe interzise”, că “la data de 21.08.2018 a fost înregistrat un dosar penal în care se efectuează cercetări „ in rem”, sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzută de art.4 din Legea 143/2000 privind combaterea traficului si consumului ilicit de droguri.

Recomandări

Un traficant de droguri și-a uitat marfa și actele de indentitate într-un tramvai

Un traficant de droguri din Marea Britanie a reușit performanța de a-și uita marfa, împreună …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *