luni , 21 iunie 2021 3:14 am
Iasi booked.net
-1°C

Atenție! Joi se întrerupe alimentarea cu gaze în Ciurea şi Lunca Cetăţuii

Delgaz Grid informează că, în scopul efectuării de lucrări specifice la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale mâine, 31 mai, începând cu ora 9.00, la consumatorii din localităţile Ciurea şi Lunca Cetăţuii.

Reluarea serviciului de distribuţie se va efectua treptat, cel mai probabil începând cu ora 14.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Delgaz Grid regretă disconfortul creat prin întreruperea distribuţiei gazelor naturale şi mulţumeşte consumatorilor pentru înţelegerea şi sprijinul acordat în finalizarea acestor lucrări.

Recomandări

Surpriză pentru ieșeni la Opera Națională

Opera Națională Română din Iași programează în această săptămână două spectacole. Joi, de la ora …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *