Jandarmii din IAȘI sunt prezenți în acest WEEKEND la acțiunile principale pentru a menține ordinea PUBLICĂ

Date:

Pentru acest sfârșit de săptămână, 01 – 02 octombrie, jandarmii ieșeni sprijiniți de colegii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău se vor afla în misiune pentru siguranța participanților la  3 manifestări cultural – artistice, 2 religioase, una de protest și 4 sportive, ce vor avea loc în județul Iași.

În ceea ce privește manifestările sportive, în ziua de sâmbătă, jandarmii vor asigura măsurile de ordine la meciurile de fotbal C.S.M. Politehnica Iași – Minaur Baia Mare pe Stadionul Emil Alexandrescu și C.S. Știința Miroslava – A.C.S.M.

Ceahlăul Piatra Neamț la Baza Sportivă Uricani, iar, duminică, alături de polițiști se vor avea în vedere meciurile de fotbal de la Pașcani și Heleșteni.

Tot sâmbătă, jandarmii se vor afla în misiune și vor fi alături de credincioșii care vor participa la manifestarea religioasă prilejuită de Hramul Bisericii ”Acoperământul Maicii Domnului” de la Mănăstirea Hadâmbu și pelerinajul de la Biserica Sf. Mare Mucenic Gheorghe Hârlău până la Mănăstirea Sângeap Basaraba Scobiți, astfel încât evenimentele să se deruleze în deplină siguranță.

Duminică, jandarmii vor acționa pentru asigurarea ordinii publice și protecția participanților la acțiunea de protest din Piața Unirii Iași.

Cu prilejul evenimentului ”Zilele Toamnei la Cotnari”, atât sâmbătă, cât și duminică câte un echipaj de jandarmi se va afla în zona Dealului Cătălina, pentru a se asigura desfășurarea în siguranță a manifestărilor.

De asemenea, în cooperare cu structurile de poliție, se vor avea în vedere și Zilele Comunei Mogoșești, organizată în zona denumită ”Stejarii seculari” și Festivalul Mustului din Parcul Expoziției Iași.

Avându-se în vedere multitudinea manifestărilor publice, Jandarmeria Iași recomandă participanților la diferitele evenimente organizate să respecte indicațiile forțelor de ordine, să nu provoace și să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii publice.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Horia Constantinescu, şeful ANPC, răspuns la acuzaţiile lui Pescobar: ”Nu culoarea politcă a adus peste 136 de kilograme de produse în afara datei limită!”

Horia Constantinescu, şeful Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC),...

Noi investiții pentru turismul balnear, la Iași

Pacienții care vin pentru tratament în Stațiunea Nicolina au...

Peek & Cloppenburg va deschide un flagship store, pe 26 octombrie, în ansamblul mixed-use Palas Iași

Palas Iași își completează portofoliul de branduri de modă...

Calitatea aerului în Județul Iași în luna august 2023

În luna august 2023, monitorizarea calității aerului de către...