marți , 19 ianuarie 2021 1:37 am
Iasi booked.net
-1°C

Incident bizar: Piloții au raportat un bărbat care zbura printre avioane, la 3.000 de metri altitudine

Un incidente neobișnuit a avut loc duminică, pe aeroportul din Los Angeles, unde un bărbat neidentificat zbura printre avioane cu un „jetpack”. Piloții au constatat că bărbatul zbura la o altitudine de 3.000 de metri, la o distanța de doar câțiva zeci de metri de avioanele pe care le pilotau, relatează CNN, preluat de digi24.ro.

Zborul American Airlines a fost primul care a raportat duminică un „tip cu un jetpack” la altitudinea avionului de 3.000 de metri deasupra Aeroportului Internațional Los Angeles. Piloții au spus că bărbatul se afla la aproximativ 30 de metri distanță de avion.

CNN a obținut convorbirea între turnul de contrul al traficului aerian și echipajele de zbor American Airlines și JetBlue.

„Turn. American 1997. Tocmai am trecut pe lângă un tip pe un jetpack. În partea stângă, poate 30 de metri sau cam așa ceva.”, au transmis piloții din primul avion.

Aproximativ 10 minute mai târziu, un alt avion l-a văzut pe bărbat.

„Tocmai l-am văzut pe tip zburând lângă noi pe jetpack”, a transmis echipajul avionului către turnul de control. Potrivit comunicărilor, controlul traficului aerian a avertizat piloții zborului JetBlue să „fie prudenți”.

După ce avionul a primit instrucțiunile, controlorul a încheiat cu: „Numai în LA se putea”.

Administrația Federală a Aviației a declarat că „oficialii au alertat autoritățile locale cu privire la acest incident.”

FBI investighează și „lucrează pentru a determina ce s-a întâmplat”.

Recomandări

Un avion plin cu criminali şi tâlhari expulzaţi din Marea Britanie va ajunge săptămâna viitoare în România

Avionul condamnaţilor există în realitate şi va ajunge chiar în România. Este vorba despre un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *