joi , 27 ianuarie 2022 9:23 pm
Iasi booked.net
-1°C

Incendiu la o terasă de la parterul unui bloc din Onești

Un incendiu a izbucnit azi noapte la o terasa – gril, din municipiul Onești, strada Republicii. La fața locului s-au deplasat de 2 ASAS și SMURD Onești.

În momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta la o terasa grill și s-a extins la acoperișul blocului. Casa scării blocului de deasupra era inundată de fum. Au fost evacuate 16 persoane adulte și 2 minori din blocul de locuințe. La locul interventiei s-a mai deplasat o grupă operativă, 1 autoplatformă, 1 ASAS de la G.I. Comănești și 1 ASAS de la P.L. Livezi.

Au ars cca. 300 mp restaurant + terasă, aflate la parterul unui bloc de tip P+4 și acoperișul blocului (asteriala lemn cu invelitoare din azbociment) pe cca. 500 mp. În sprijin a mai acționat și 1 ASAS de la SPSU Chimcomplex și 1 ASAS de la SVSU Tg. Ocna și 1 autoplatforma și 1 ASAS de la D.P. Bacau.

S-au mai evacuat 40 de persoane din a doua scară de bloc. S-a procedat la evacuarea unei persoane din balcon de la etajul 3. A mai fost preluată de SAJ, o persoană cu arsuri la nivelul corpului.

Recomandări

Autoturism în flăcări din cauza sistemului de frânare

În această dimineață ca urmare a unui apel la 112 dn jurul orei 05:33, pompierii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *