joi , 27 ianuarie 2022 9:24 pm
Iasi booked.net
-1°C

A ajuns la spital după ce a scăpat singur din locuința în flăcări

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă ‘Mavromati’ Botoşani, după ce a suferit arsuri şi a inhalat fum în urma unui incendiu care i-a cuprins locuinţa.

Bărbatul din localitatea Chiţoveni – oraşul Flămânzi a fost surprins de incendiu în timp ce dormea. Acesta a reuşit să iasă singur din casa cuprinsă de flăcări.

Când s-a produs evenimentul, proprietarul, în vârstă de 63 ani, dormea. S-a trezit înconjurat de flăcări. A reuşit să iasă din locuinţă şi a cerut ajutor de la un vecin. Acesta a suferit arsuri la nivelul capului, mâinilor şi a inhalat fum, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Flămânzi şi Detaşamentului de Pompieri Botoşani au ajuns la faţa locului cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi au constatat că ardeau bunurile din interiorul casei, dar şi acoperişul. În camera unde s-a produs incendiul, tavanul era prăbuşit’, au afirmat reprezentanții ISU Botoșani

Cauza probabilă a incendiului a fost o lumânare lăsată nesupravegheată.

Recomandări

FOTO: Incendiu la o locuință din Mălini

Un incendiu a izbucnit în această după amiază, la o locuință din Mălini, județul Suceava. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *