luni , 18 octombrie 2021 11:34 am
Iasi booked.net
-1°C

Incendiu la o locuință din Ceahlău

Incendiu locuinta particulara sat/com. Ceahlau, zona caminului cultural. 

În jurul orei 14:13, prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din localitatea Ceahlău.
La locul solicitării s-au deplasat pompierii voluntari cu o autospecială de stingere din cadrul SVSU Ceahlău și cinci echipaje de pompieri cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de la Garda nr 2 de Intervenție Poiana Teiului și Detașamentul Târgu Neamț.
La ajungerea forțelor de intervenție,  incendiul se manifesta cu flacără deschisă, generalizat la două locuințe și la mai multe anexe gospodărești (adăpost pentru animale, bucătărie de vară, magazie și alte construcții) cu posibilitatea propagării la alte două gospodării.
Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite. Au ars: bucătăria de vară, o magazie de leme, un adăpost pentru animale, o magazie, un depozit pentru furaje și două case cu bunurile materiale aflate în interior. Suprafața afectată de incendiu a fost de aproximativ de 320 mp.
Au fost evacuate 15 pasări și o bovină.
Proprietara locuinței în vârstă de 75 de ani a suferit un atac de panică.  Aceasta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD,  refuzând transportul la spital.
Intervenția a fost una dificilă din cauza faptului ca nu s-a putut ajunge cu autospeciale de intervenție până la locul producerii evenimentului și a amploarei incendiului.
Incendiul s-a produs, cel mai probabil,  din cauza jarului sau scânteilor căzute dintr-un sistem de încălzire.
La această intervenție au participat jandarmii de la Postul de Jandarmi Montan Durău, lucrători de la Salvamont și cadre de la IPJ.

Recomandări

VIDEO: Incendiu la un uscător de floarea soarelui

Un icendiu a izbucnit azi noapte în jurul orei 20 la un uscător de floarea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *