joi , 28 mai 2020 3:35 am
Iasi booked.net
-1°C

Încă doi dintre românii infectaţi cu coronavirus s-au vindecat

Alți doi români s-au vindecat deja de coronavirus, a transmis Direcția de Sănătate Publică (DSP) Timiș. Este vorba despre femeia de 38 de ani și bărbatul de 47 de ani, care au venit unul lângă celălalt cu avionul, din Italia.

Marți, pe 3 martie, bărbatul de 47 de ani din Timiș fusese depistat pozitiv cu COVID-19, după ce a intrat în contact cu femeia din Timişoara, la rândul ei infectată.

După ce s-a îmbolnăvit, acesta i-a transmis boala și nepotului său, în vârstă de 16 ani, care a purtat virusul inclusiv la școală.

După două serii de examinări făcute de medicii din Timiș, joi testele au ieșit negativ. Atât bărbatul de 47 de ani cât și femeia de 38 sunt vindecați, însă vor rămâne în continuare internați în spital.

Și băiatul de 16 ani, care a fost infectat de unchiul său, a fost testat, rezultatele indicând că este în continuare purtător al coronavirusului, deși nu are simptome.
loading...

Recomandări

Mesaj disperat al unei ieșence: „Avem mare nevoie de donatori de sânge care au avut Covid-19 pentru plasma necesară tratamentului!“

O ieșeancă postat pe pagina sa de Facebook un mesaj disperat, solicitând ajutorul tuturor celor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *