duminică , 21 aprilie 2019
Iasi booked.net
-1°C

Imagini șocante: soț și soție, bătuți crunt în stradă de doi tâlhari după ce au scos de la bancă 75.000 de dolari (VIDEO)

O înregistrare video șocantă cu momentul în care are loc un jaf în Houston, Texas, a fost dată publicității.

 

Potrivit Miami Herald, o femeie a fost urmărită de câțiva indivizi de la o bancă, de unde scosese 75.000 de dolari, până la sediul unei firme, unde urma să încheie o afacere.

Însă femeia nu a apucat să se dea jos din mașină și să intre în clădire, că a fost atacată de un bărbat, care a încercat să-i smulgă geanta în care se aflau banii.

Însă victima a reușit să țină de geantă, până când din sediul firmei a ieșit soțul ei, care a început să se lupte cu atacatorul. Situația se complică și mai mult după ce în ajutorul hoțului sare un complice de-al său, care îi lovește pe cei doi soți, până când aceștia par să se dea bătuți.

Scena șocantă se termină cu imagini în care se vede cum mașina atacatorilor îi calcă pe cei doi soți, care, cu ultimele puteri se agață de geanta cu bani.

Potrivit Miami Herald, hoții nu au reușit să smulgă poșeta cu cei 75.000 de dolari, iar unul dintre ei a fost prins după ce un polițist a intervenit.

 

Sursa: Știrile Pro TV

Recomandări

S-au trezit cu datorii la Fisc de care nu ştiau nimic. ANAF nu dă explicaţii, ci doar termen de plată!

Mii de contribuabili care se ştiau cu toate dările plătite, au primit de la ANAF …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *