miercuri , 1 decembrie 2021 10:19 am
Iasi booked.net
-1°C

Imagini inedite pe Bahlui de la festivalul de arhitectură

Romanian Creative Week dorește să fie cel mai important eveniment creativ organizat în România, ce adună toate industriile creative.

Orașul Iași a devenit pentru o săptămână locul în care tehnologia întâlnește și evidențiază creativitatea.

În cadrul evenimentului, Romanian Fashion Week (un eveniment cu o istorie spectaculoasă de mai mult de 10 ani) urmează să își întâlnească cei mai buni prieteni: arhitectura, artele interpretative, muzica, filmul, artele vizuale, publicitatea, new media (instalații interactive computerizate, realitate virtuală și realitate augmentată) și designul industrial.

Scopul evenimentului este de a ușura întâlnirea dintre tinerii creativi cu profesioniști ai domeniilor vizate pentru a promova, dezvolta și consolida industriile creative. Cu această ocazie pe Bahlui au fost amenajate o serie de dispozitive care să stimuleze creativitatea arhitecților.

“Mai sunt 2 zile în care puteți experimenta un altfel de Bahlui. Pavilionul Prin ochii Altora, Dispozitivele instalației Utopii pe Bahlui, băncuța de pe parapet, Microparcul, Instalația Sowing Futures, pictura Atipică de pe talazurile Bahluiului vă așteaptă !”, se arată într-un mesaj postat sâmbătă pe Facebook.

Recomandări

Programul săptămânii la Cinema Ateneu

La Cinema Ateneu începe o nouă săptămână cu filme bune pentru toate gusturile, iar programul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *