marți , 21 septembrie 2021 4:40 am
Iasi booked.net
-1°C
A general view shows an empty Palestinian parliament in the West Bank city of Ramallah, following Israel's arrest of some 20 Hamas lawmakers across the West Bank June 29, 2006. Israel seized Hamas cabinet ministers in the occupied West Bank on Thursday as it prepared to broaden a military offensive into the northern Gaza Strip, pressuring Palestinian militants to release a kidnapped soldier. REUTERS/Loay Abu Haykel (PALESTINIAN TERRITORIES)

Bunica minorelor din Țibănești va avea dosar penal pentru vătămare corporală din culpă

Bunica minorelor din  localitatea Jigoreni, comuna Țibănești care si-a spălat nepoatele pe cap cu insecticid va avea dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Anca Vîjiac, purtător de cuvânt IPJ Iași: „Polițiștii au fost sesizați prin 112 de către tatăl a trei minore despre faptul că bunica le-ar fi spălat cu o soluție, cel mai probabil toxică, pentru a le elimina păduchii. Acestea au fost transportate la spital având nevoie de îngrijiri medicale. In cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii întregii situații de fapt și pentru a fi luate măsurile legale ce se impun”.

Recomandări

Act de violență în Iași

Ieri, în Iași a avut loc un scandal. Întâmplarea a fost postată pe un grup …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *