duminică , 7 martie 2021 11:13 am
Iasi booked.net
-1°C

Ieșenii vor ridica de acum coletele din Păcurari. Oficiul poștal vamal se mută

În urma unei întâlniri avute de prefectul Marian Șerbescu cu Dragoş Serseniuc, directorul Oficiul Judeţean de Poştă Iaşi, și cu Dan Ceaușu, director al Direcției Regionale Vamale Iași s-a propus mutarea activității de la Oficiul Poștal 13 Vamă la oficiul poștal din Păcurari, într-un spațiu mai generos și suplimentarea numărului de angajați care să se ocupe de coletele comandate online din țări extracomunitare.

Urmează ca în următoarea lună se se realizeze o serie de modificări și lucrări de recompartimentare la oficiul Poștal Păcurari, astfel încât activitatea desfășurată de Poștă și Vamă să fie eficientizată. Noul sediu trebuie să fie operațional la începutul lunii aprilie, scrie ziaruldeiasi.ro.

„În ciuda măsurilor implementate încă de anul trecut, activitatea de la Oficiul Poștal 13 Vamă nu se desfășoară în condiții civilizate. În continuare există multe reclamații, și pe bună dreptate. În multe zile se formează cozi, iar cetățenii sunt obligați să aștepte timp îndelungat pentru a prelua coletele comandate. Acest lucru nu este normal. Pe de altă parte, este adevărat că se observă o creștere continuă a comenzilor online făcute de ieșeni online din spațiul extracomunitar. Ca urmare, am reluat discuțiile cu reprezentanții Poștei și ai Vămii pentru a găsi noi soluții și variante pentru ca activitatea acelui oficiu poștal să se desfășoare normal, civilizat”, a precizat prefectul Marian Șerbescu pe Facebook.

Recomandări

Apa sistată în Iași

În scopul montării unui debitmetru pe firul II al aducțiunii Iași – Timișești, la intrarea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *