vineri , 20 septembrie 2019 9:37 am
Iasi booked.net
-1°C

Ieșenii din Bularga ajunși la disperare din cauza unui fost pușcăriaș

Numeroase familii care locuiesc ]ntr-un cartier din Iași au ajuns la disperare din cauza unui vecin care a fost întemnițat vreme de mai mulți ani.

Potrivit bzi.ro, oamenii se plang de faptul ca, din cauza barbatului care nu isi plateste intretinerea, toate apartamentele au fost debransate de la utilitati, iar in mijlocul lunii august, acestia au ramas fara apa potabila • Autoritatile sustin ca barbatul nu poate fi executat silit pentru a acoperi restantele la utilitati sau pentru a fi evacuat, deoarece apartamentul este trecut pe numele mamei sale, care a decedat, iar demersurile legale pentru concesiune nu au fost facute. În astfel de situatii se gasesc multi ieseni care locuiesc la bloc si care sunt debransati din cauza vecinilor rau-platnici

Iesenii care locuiesc in zona Bularga au ajuns la disperare din cauza unui vecin. Este vorba despre un barbat care a fost intemnitat vreme de mai multi ani si care locuieste intr-un apartament din strada Atelierului, acolo unde numeroase familii au ramas fara apa curenta chiar in zilele caniculare de la mijlocul lunii august. Asta se intampla dupa ce operatorul ApaVital a sistat furnizarea apei potabile pe motiv de neplata a facturilor, desi majoritatea familiilor sunt cu plata la zi.

In cursul zilei de 21 august, doua scari de bloc in care locuiesc aproape 40 de familii au fost debransate de la reteaua de apa, iar asta dupa aproape 3 luni de restante continue. Se intampla pe strada Atelierului, nr. 4, acolo unde administrator este Termo-Service SA, firma municipalitatii iesene de administrare a locuintelor, relatează site-ul bzi.ro.

Recomandări

Zeci de copii au filmat moartea unui coleg de şcoală, bătut şi înjunghiat pentru o fată

Aproximativ 80 de copii au filmat şi transmis Live pe reţelele sociale moartea unui coleg …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *