joi , 26 noiembrie 2020 6:00 am
Iasi booked.net
-1°C

Ieșenii care nu poartă mască sunt amendați!

Polițiștii locali aplică amenzi pe bandă rulantă ieșenilor care nu poartă mască de protecție în mod corespunzător, pe nas și gură, unde acest lucru este obligatoriu. Autoritățile urmăresc în principal zonele din municipiul Iași unde se produc aglomerări de persoane, inclusiv în piețele agroalimentare.

„În contextul intensificării ritmului transmiterii și infectării populației cu virusul SARS-COV-2, începând cu data de 23.10.2020, ora 06:00, agenții Poliției Locale Iași acționează în zonele aglomerate ale Municipiului Iași, anume Piața Sudului, Piața Nicolina, Piața Alexandru cel Bun, Piața Chirilă, esplanade, alei pietonale ș.a., în vederea sancționării persoanelor care nu respectă măsurile sanitare de prevenire și protecție adoptate la nivel național și local”, au declarat oficialii Poliției Locale Iași.

^

Polițiștii locali nu îi mai iartă pe ieșenii care nu poartă mască de protecție în zonele obligatorii.

În ziua de 22.10.2020, polițiștii locali au întreprins activități pentru informarea cetățenilor municipiului Iași cu privire la activitățile desfășurate, acțiuni pentru menținerea ordinii și liniștii publice, precum și pentru diminuarea răspândirii virusului SARS-COV-2 și au asigurat un climat de ordine publică în zona centrală .Acțiunile s-au desfășurat, în mod deosebit, în zona unităților de învățământ și în mijloacele de transport în comun pentru a se asigura în mod corespunzător transportul. Totodată, s-a acționat și în zona piețelor agroalimentare unde s-au produs aglomerări de persoane. Cei depistați fără mască de protecție unde acest lucru este obligatoriu sunt sancționați. Sursă:bzi.ro

reclama adnow

Recomandări

Amenzi mari pentru ieșeni!

In urma activitatilor specifice desfasurate, politistii locali ieseni au legitimat, in ultimele ore, 283 persoane, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *