duminică , 17 ianuarie 2021 2:13 am
Iasi booked.net
-1°C

Ieșean condamnat după ce a ucis în bătaie un iepuraș

Un ieșean a fost condamnat de judecători, după ce, printre altele, a fost acuzat că a ucis în bătaie un iepuraș.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au dispus condamnarea lui D. C. și a lui A. P. la câte 2 ani și 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru tâlhărie calificată.

Potrivit Bzi, în același dosar, N. C. a primit o pedeapsă de 2 ani și 8 luni de închisoare, cu suspendare, pentru tâlhărie calificată și distrugere, iar P.F a fost condamnat la 2 ani și 7 luni de închisoare, tot cu suspendare, pentru tâlhărie calificată și uciderea animalelor fără drept.

Ei, împreună cu încă doi tineri au păstruns în curtea unei femei din Mogoșești, cu intenția de a-i fura animalele din gospodărie. La un moment dat, femeia i-a descoperit, iar ei au început să arunce cu pietre.

„În urma incidentului, persoana vătămată a sesizat comiterea infracțiunii de distrugere, constând în aceea că i-au fost înțepate cu o furcă cele 4 cauciucuri ale căruței parcată în curte. De asemenea, s-a stabilit că inculpatul P. F. a luat un iepure ce se afla într-o cușcă din curtea persoanei vătămate și l-a lovit cu piciorul în mod intenționat, până l-a omorât”, au mai menționat procurorii.

Cei patru ai fost identificați, încătușați și trimiși în judecată. Ei sunt acuzați de tâlhărie calificată, distrugere și uciderea animalelor fără drept.

Recomandări

Un ieșean student la UMF a pierdut lupta cu COVID19

Un tânăr student la UMF Iași a pierdut lupta cu virusul COVID. Anunțul a fost …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *