vineri , 14 august 2020 9:07 am
Iasi booked.net
-1°C

Iată lista la zi cu țările în care vom putea călători fără a mai sta în carantină și izolare la revenirea în România

Lista țărilor din zona verde, cele care sunt exceptate de la aplicarea măsurilor de carantină sau izolare a fost actualizată de Guvernul României.

Zborurile suspendate către și dinspre aceste state urmează să fie reluate în data de 7 iulie.

Lista țărilor membre ale Uniunii Europene și Spațiului Economic European pentru care nu se recomandă intrarea în izolare/carantină a persoanelor care sosesc în România din acestea

Bulgaria

Monaco

Croația

Regatul Unit

Cehia

Polonia

Austria

Islanda

Elveția

Spania

Franța

Belgia

Germania

Slovenia

Danemarca

Olanda

Italia

Norvegia

Slovacia

Irlanda

Liechtenstein

Grecia

Cipru

Finlanda

Malta

Lituania

Ungaria

Estonia

Letonia

Andorra

Insuelele Feroe

Vatican

Lista țărilor terțe pentru care nu se recomandă intrarea în izolare/carantină a persoanelor care sosesc în România din acestea.

Canada

Maroc

Algeria

Australia

Rwanda

Uruguay

Japonia

Coreea de Sud

Georgia

Noua Zeelandă

Tunisia

Thailanda

Prim-ministrul României, Ludovic Orban, a condus astăzi ședința Comitetului Național pentru Situații de Urgență în cadrul căreia a fost adoptată Hotărârea nr. 34 privind stabilirea listei țărilor membre U.E și ale Spațiului Economic European și a listei țărilor terțe pentru care nu se aplică recomandarea de instituire a măsurii de izolare/carantină asupra persoanelor care sosesc din acestea în România.

Statele care sunt exceptate de la recomandarea măsurii de izolare/carantină sunt stabilite în funcție de rata cumulată de incidență a cazurilor noi de îmbolnăvire din ultimele 14 zile raportată la 100.000 de locuitori.

Zborurile suspendate către și dinspre statele aflate pe listele anexate Hotărârii nr. 34 se reiau începând cu data de 7.07.2020.”, a transmis Guvernul României.

Recomandări

Noi măsuri pentru prevenirea răspândirii pandemiei COVID-19, la Iași. Spectacolele organizate de ansamblul „Constantin Arvinte” în zona Parcului „Plopii Fără Soț” nu vor mai avea loc

Primarul Mihai Chirica a convocat la Palatul Roznovanu, o nouă ședință a Comitetului Local pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *