marți , 27 iulie 2021 12:28 pm
Iasi booked.net
-1°C

Iașul are viceprimari

Consiliul Local Iași ales viceprimarii municipiului. Daniel Juravle de la PNL și USR-istul Cezar Baciu au fost aleși în urma exprimării a 14 voturi din partea consilierilor.

Municipiul Iași are viceprimari după 8 luni de la alegerile locale. În cadrul sedintei extraordinare de astazi, consilierii locali i-au numit pe Daniel Juravle si Cezar Baciu, viceprimari ai Iasului.

„Le mulțumesc colegilor consilieri care au înțeles necesitatea completării administrației de management al primăriei Iași și vă invit la dialog și comunicare pe toți membri Consiliului Local.”- a declarat Daniel Juravle – viceprimar Iași

Al doilea viceprimar este Cezar Baciu, cel care a ajuns în atenția liberalilor după un vot pentru bugetul municipiului Iași.

„O mare greutate s-a pus momentan pe umerii mei, dar o să-mi asum toate aceste aspecte și voi lucra în folosul cetățenilor la fel cum am mai declarat și anterior, conform jurămîntului pe care l-am depus în fața acestora.”- a declarat Cezar Baciu – viceprimar Iași

Reprezentanții USR PLUS, au anuntat că în Consiliul Local nu există nici o înțelegere între PNL și USR PLUS. Tododată, aceștia au afirmat că Cezar Baciu nu reprezintă gruparea lor politică.

 

Recomandări

Cine este noul președinte al PNL Iași

Alexandru Muraru a fost ales ieri Președintele Filialei Județene PNL Iași cu 387 de voturi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *