sâmbătă , 25 mai 2019
Iasi booked.net
-1°C

Iarna vine cu schimbări spectaculoase! Cum va fi vremea până în decembrie

Temperaturile peste medie vor continua in aproape toata Europa, in perioada octombrie-decembrie, potrivit prognozelor meteorologice ale The Weather Company, date publicitatii miercuri.

“Caldura si seceta extreme observate in mare parte din Europa in ultimele cinci luni au fost iesite din comun si nu exista dovezi clare privind o schimbare semnificativa de tipar spre temperaturi sub cele normale prea curand”, a spus Todd Crawford, meteorolog-sef la The Weather Company.

Temperaturile mai ridicate decat cele normale este probabil sa continue in urmatoarele cateva luni, potrivit modelului climatic si prognozelor, a mai spus Crawford.

“Cu toate acestea, exista dovezi destul de convingatoare care sugereaza ca o tranzitie spre o perioada mult mai rece este posibila, in special mai tarziu in timpul iernii”, a afirmat el.

The Weather Company, aflata in proprietatea IBM, furnizeaza prognoze meteorologice pentru sectoarele energetic si productiv.

Potrivit prognozei pe octombrie, vremea va fi mai calda decat normalul in aproape toata Europa, cu exceptia sud-estului Europei si a sud-vestului peninsulei Iberice, noteaza ziare.com.

In noiembrie, se mentine aceasta prognoza, cu exceptia sudul continentului, unde va fi o vreme mai rece decat cea normala.

In decembrie, in Marea Britanie, vremea va fi mai calda decat normalul in sud si mai rece decat cea obisnuita in nord. In rest, in ultima luna a anului vremea va fi mai calda decat normalul in cea mai mare parte a continentului.

 

sursa

Recomandări

Grindina a făcut prăpăd în Nordul Moldovei. Un oraș a fost acoperit de alb

Grindina a făcut totul alb în jur. O vijelie puternică, însoţită de o ploaie cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *