duminică , 28 noiembrie 2021 3:30 pm
Iasi booked.net
-1°C

HOROSCOP de weekend. Ce zodie va avea parte de o zi fabuloasă! Surprize de proporţii

Berbec

Sâmbătă: Ai parte şi de veselie şi de supărare în acelaşi loc, de parcă s-ar fi adunat în preajma ta şi o serie de amici puşi pe distracţie, dar şi unii cu tot felul de probleme care simt nevoia să discute cu tine.

Duminică: Ţi-e puţin teamă să spui lumii ce simţi, ca nu cumva să arate că ai şi tu o latură sensibilă pe care de cele mai multe ori o disimulezi în spatele unei măşti raţionale.

Taur

Sâmbătă:  Energia pe care o investeşti cu entuziasm în proiectul în desfăşurare va avea rezultate excelente, deci merită să continui în acelaşi ritm, pentru că nu mai e mult până la rezultate.

Duminică:  Nu reuşeşti să te integrezi în atmosfera pozitivă din jurul tău, de parcă n-ai prea fi în apele tale. Ceilalţi sărbătoresc un eveniment frumos, dar tu nu-ţi găseşti locul printre ei.

Gemeni

Sâmbătă: Azi te poţi trezi în faţa unor situaţii neprevăzute care strică complet un plan făcut în cele mai mici detalii.

Duminică:  Nu pune la suflet veştile neplăcute care ajung azi la urechile tale, ci încearcă să priveşti totul cu o atitudine rece, logică, în care pui accent doar pe ceea ce transmite raţiunea.

Rac

Sâmbătă: Nu te crampona de scopul pe care ţi l-ai ales, ci, odată propus, lasă-ţi visul să curgă cum vrea el, fără să controlezi neapărat evoluţia acestuia.

Duminică:  Eşti cam sensibil din punct de vedere emoţional şi, la o stare deja fragilă, orice cuvânt cu tentă negativă are efecte şi mai mari asupra ta.

Leu

Sâmbătă:  Ai impresia că nimic nu merge, dar dacă ai fi mai atent, ţi-ai da seama că problema nu e la tine, ci la anturajul nepotrivit on care ai nimerit.

Duminică:  Părinţii au sfaturi bune de dat, deci nu-i ignora şi nici nu considera vorbele lor drept o cicăleală, pentru că va veni o zi când te vei folosi de cele auzite azi de la ei.

Fecioară

Sâmbătă:  Faci echipă bună cu un prieten apropiat, dar de data aceasta tu reprezinţi latura raţională a acestui tandem iar celălalt e jumătatea ta emoţională.

Duminică:  Viaţa de familie este în centrul atenţiei pentru că aici au loc evenimente cu iz de sărbătoare. Aveţi ceva de celebrat împreună sau există un motiv de bucurie deplină ce vă adună pe toţi, cu mic şi mare, la un loc.

Balanță

Sâmbătă:  Visezi la viitor cu ochii deschişi şi ceea ce se prefigurează în mintea ta te entuziasmează la maximum.

Duminică: Marea ta bucurie astăzi e timpul petrecut în compania rudelor tale, pentru că de acolo îţi extragi tu toată energia pozitivă.

Scorpion

Sâmbătă:  Nu pune la suflet criticile sau conflictele care mocnesc în preajma ta, dar nici nu aluneca spre extrema cealaltă (spre ironie şi batjocură), altfel reacţia celor din jur ar putea fi şi mai agresivă.

Duminică:  A venit momentul unei decizii capitale. Ai acumulat până acum informaţiile necesare pentru a şti exact încotro te îndrepţi, deci lasă frica la o parte şi exprimă-ţi cu fermitate ultimul cuvânt.

Săgetător

Sâmbătă:  Dacă începi să iei la bani mărunţi chiar orice fleac de pe parcurs, pierzi energie şi timp preţios pentru nimicuri. Mai bine priveşti deja la ceea ce te aşteaptă dincolo de această etapă, pentru că ţinta aceea merită toată atenţia.

Duminică:  Ai pus nişte întrebări cu ceva timp în urmă şi nu ai primit răspuns, dar încep să apară şi răspunsurile.

Capricorn

Sâmbătă: Reuşeşti să-ţi păstrezi calmul şi iubirea faţă de oricine, ştiind că întotdeauna un astfel de ton e cel care va echilibra cel mai uşor orice situaţie neplăcută.

Duminică: Ai motive să respiri uşurat că greul a trecut, pentru că ai ajuns la capătul unei acţiuni care te-a stresat din plin. Acum totul se linişteşte, pare mult mai uşor, şi te bucuri de senzaţia de eliberare care te cuprinde.

Vărsător

Sâmbătă:  Ai o discuţie între patru ochi cu o persoană pe care o admiri mult și de la care poți primi sfaturi prețioase.

Duminică:  Te preocupă o problemă financiară. Cu toate acestea, vei găsi resursele necesare pentru a ieși din acest impas.

Pești

Sâmbătă:  Relația cu persoana iubită funcționează exact așa cum ți-ai dori, deci ai numai motive de bucurie.

Duminică: Ar trebui să ai grijă și la starea ta de sănătate, pentru că până acum ai ignorat unele probleme medicale.

 

Sursa

Recomandări

Horoscopul SPECIAL de ASTĂZI! Previziunile de care TREBUIE să ții CONT

Horoscopul zilei de 19 septembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *