marți , 26 octombrie 2021 9:59 pm
Iasi booked.net
-1°C

Iadul femeii violate de față cu cei șapte copii

Individul acuzat ca și-ar fi abuzat nevasta și cei șapte copii nu a contestat arestarea preventivă ci ordinul de protecție emis recent pe numele său, considerând că nu poate sta departe de copiii lui, pe care i-ar fi agresat sexual.

În plus, femeia lui i-a intentat actiune de divort. Femeia si copiii au povestit in fata judecatorilor chinurile prin care au fost nevoiti sa treaca din cauza lui Valentin Iacob.

Potrivit publicatiei bzi.ro, o femeie cu sapte copii trece printr-un adevarat iad! Femeia, care ar fi fost violata de propriul sot, cu cutitul la gât si de fata cu cei sapte copii, a cerut divortul la Judecatoria Iasi de pe data de 8 iulie 2019, dar, deocamdata, nu a fost fixat primul termen al cauzei.

Pe lânga divort, femeia a solicitat instantei si custodia celor sapte copii, dar si pensie de întretinere. Mai mult, aceasta a cerut si a obtinut un ordin de protectie împotriva propriului sot, cel care ar fi trebuit sa o protejeze pe ea, dar si pe copiii lor.

Judecatoria Iasi a admis emiterea unui ordin de protectie împotriva lui Valentin Iacob, individul care a fost arestat la finele saptamânii trecute.
„Instanta admite cererea formulata de reclamanta, în contradictoriu cu pârâtul Iacob Valentin, dispune emiterea unui ordin de protectie pe o perioada de sase luni de la pronuntare, prin care se decide evacuarea temporara a pârâtului din locuinta familiei, reintegrarea reclamantei si a minorilor în locuinta familiei, obligarea pârâtului de a pastra o distanta minima de 200 de metri fata de reclamanta si fata de minori, obligarea pârâtului de a pastra o distanta minima de 200 de metri fata de locuinta reclamantei, interzicerea pârâtului de a avea orice contact cu reclamanta si cu minorii, exercitarea exclusiva de catre reclamanta a autoritatii parintesti asupra minorilor si stabilirea locuintei minorilor la mama reclamanta. Obliga pârâtul sa urmeze consiliere psihologica în cadrul DGASPC Iasi”, au precizat judecatorii ieseni.

Totusi, individul nu a fost de acord cu decizia acestora si a contestat-o la Tribunalul Iasi, urmatorul termen al procesului fiind stabilit pentru data de 11 septembrie 2019.

La proces a venit si psihologul centrului în care se afla în prezent reclamanta. „Pârâtul a venit la centru în stare de ebrietate si a încercat sa stea de vorba cu reclamanta, cerând sa îi dea cartea de identitate, crezând ca se afla la aceasta. Reclamanta mi-a povestit ca pârâtul ar fi agresat fizic minorii si pe minora P.I. ar fi agresat-o si sexual, motiv pentru care reclamanta si minorii au fost dusi la IMN pentru expertiza”, a precizat psihologul.

Recomandări

Doi bebeluși de doar câteva zile, au ajuns în stare gravă la spital din cauza Covid

Un bebeluș în vârstă de 22 de zile, cu o formă severă de Covid-19 dar …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *