duminică , 28 noiembrie 2021 2:22 pm
Iasi booked.net
-1°C

Cazul Alexandrei, fetiţa de 13 ani agresată sexual de şoferul microbuzului școlar, a ajuns la Cotroceni. Procurorii au clasat cauza

Klaus Iohannis a trimis petiţia făcută de mama copilei către Inspectoratul General al Poliției Române. Toate acestea după ce Alexandra a fost umilită de procurorul fugar Cătălin Zăvoianu, din Caracal. Magistratul si o altă procuroare de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal au decis clasarea cazului.

Potrivit romaniatv.ro, mama copilei de 13 ani a făcut plângere penală împotriva şoferului de pe microbuzul şcolar pe care l-a acuzat că i-a agresat fiica. Fata i-a povestit mamei sale cum bărbatul de 60 de ani a pipăit-o şi a sărutat-o cu forţa, iar mai apoi i-a dat o ciocolată.

“A intrat în magazin, el a pipăit-o, a pupat-o, a intrebat daca are iubit, fetiţa i-a răspuns “nu, si atunci el i-a zis “te invat eu sa iubesti cu adevarat”. A pupat-o cu forta. (…) A venit fetiţa acasă, mi-a povestit ce s-a întâmplat, iar eu am sunat-o pe directoarea şcolii şi pe un domn poliţist de aici de la noi, aveam numărul lui ca nu stau aici, nu-i gasim şi mi-a spus să vin luni. (…)

Recomandări

Microbuz școlar pentru elevii Școlii Speciale Profesionale ”Trinitas”

Astăzi, Şcoala Specială Profesională Trinitas din Tg. Frumos, unitate de învățământ din subordinea Consiliului Județean …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *