Horoscop 12 martie 2019. Nativii din Leu au parte de o zi minunata

Date:

Horoscop 12 martie 2019. Previziuni pentru data de 12.03.2019! Nativii din Leu au parte de o zi minunată, alături de oameni cu aceeași mentalitate.

Berbec : Nu deții tu chiar toate soluțiile, și celălalt are ceva de spus. Dacă discuți de fiecare dată cu familia despre ceea ce te preocupă, se vor găsi soluții prin care problemele să dispară. Nimic nu rămâne fără remediu, ca atare nu insista să le duci singur pe toate în spinare, ci ascultă și părerile celor dragi. Stați de vorbă pe îndelete, spuneți-vă fiecare părerea, ca, la final, să extrageți o concluzie care să adune la un loc toate ideile vehiculate, fără sa se bată cap în cap. Dialogul are rolul de a armoniza situații scăpate un pic de sub control, deci pune accent pe comunicare și reciprocitate.

Taur : Gelozia îți întunecă sufletul, pentru că ai impresia că cel drag îți ascunde ceva, că face lucruri fără să-ți spună, dar nu cumva exagerezi cu această atitudine? S-ar putea să fie doar o impresie greșită, pentru că partenerul trece printr-un moment mai dificil pe care nu vrea să ți-l împărtășească anume pentru a nu te îngrijora și pe tine, dar tu tratezi greșit discreția sa, ca pe un semn că se ascunde de tine. Înainte de a-l trata cu ostilitate, încearcă sa vezi ce se întâmplă cu el, ca sa nu interpretezi eronat nevoia sa de izolare sau de liniște.

 Gemeni : Nu ține cont de anturajul nepotrivit în care nimerești azi, pentru că vor încerca să te influențeze cu tot felul de motive de frică, de suspiciune, de nesiguranță, deși tu ești plin de energie și gata de orice aventura. Folosește-te de acest bagaj imens de bună dispoziție și de chef de acțiune pentru a te apuca de ceva important, constructiv, fără să asculți argumentele nefaste care vin de la cei care îți țin companie. Ei spun nu la orice, se tem de orice pas, nu au încredere în rezultatele spre care te îndrepți și, la urma urmei, nu au încredere nici în tine, deci ți-ar fi mult mai bine fără asemenea tovarăși negativiști!
 Rac : Nu te aștepta ca cei din jur să-ți alimenteze visele, pentru că ei nu au de unde să știe pe ce anume te bazezi tu. Tu știi cel mai bine ce vrei, ce poți, ce resurse ai la dispoziție, ca atare nu pune la suflet neîncrederea cu care te tratează. Ei chiar nu au curajul să viseze în acest moment, nu au nimic bun de care să se agațe, dar nu în aceeași situație ești tu, care ai planuri mărețe de atins și mai ai și convingerea deplină că le poți duce la îndeplinire cu brio. Important e ce vrei tu și ce resurse pui în joc pentru rezultatele pe care le dorești, ca atare nu pleca urechea la criticile celor care te înconjoară. Ei văd în jur doar piedici și probleme.

Leu : Este o zi pe placul tău datorită oamenilor cu care interacționezi. Ai șansa de a întâlni persoane care gândesc la fel ca tine și au același entuziasm în fața planurilor de care vrei să te ocupi azi. Fă echipă cu aceștia în tot felul de acțiuni interesante, dinamice, pline de viață, pentru că rezultatele ar fi excelente. Prietenia este și ea în prim plan, atât pentru că tu ești dispus să oferi sprijin necondiționat celor la care ții, cât și pentru că primești din partea celor care te simpatizează numai gesturi frumoase, care îți confirmă faptul că ai alături de tine oameni potriviți viselor tale.

Fecioara : Micile neînțelegeri din casă nu merită transformate în furtuni și mai mari, deci încearcă să te pui un pic în pielea celor dragi ca să înțelegi ce se întâmplă cu ei, ce-i face să reacționeze negativ la ceea ce se petrece acasă. Partenerul de viață, un părinte sau un frate vine nervos acasă și tensionează și mai mult atmosfera cu nervii săi, iar tu, în loc să îi oferi înțelegere și o ureche de ascultat, ai putea reacționa și mai agresiv, încât nu mai e decât un pas până la un imens scandal casnic. Ai grijă, așadar, până unde ridici tonul!

 Balanța : Te-ai gândit vreodată cu ce misiune ai venit tu pe lume? Cu siguranță, da, dar azi parcă deja întrezărești încă un răspuns la această întrebare. Rolul tău pe pământ e să răspândești și sa primești iubire. Nu e vorba de latura fizică a iubirii, nici de iubiri pătimașe și aprinse, ci poți iubi în diferite feluri! Poți iubi munca pe care o faci zi de zi. Poți iubi culoarea cerului sau o melodie… Poți iubi un animăluț care te însoțește fidel. Poți juca rol de Cupidon pentru un prieten mai puțin norocos în iubire. Poți juca rol de arbitru între doi prieteni certați. Sau ai putea descoperi și altă destinație a iubirii tale, altceva sau altcineva, la care nu te-ai gândit înainte, merita iubirea ta și i-o oferi cu bucurie. Cât timp sufletul tău zâmbește mulțumit pentru ce ai făcut, înseamnă că ți-ai îndeplinit misiunea!

 Scorpion : Vin o mulțime de semne de afecțiune și simpatie de la cei din jur, ceea ce te măgulește, pur și simplu. Nu te așteptai la atâtea dovezi de prietenie la adresa ta, pentru ca trăiai cu impresia că lumea are ceva cu tine, dar iată că vezi cu ochii tăi că te-ai înșelat, că aveai prieteni sinceri în preajmă care te susțin cu vorbe bune și complimente ce-ți dau încredere în calitățile tale. Dintre atâtea gesturi frumoase îndreptate spre tine, nu e exclus să apară și dovezi de iubire, pe care nu ar trebui să le pui la îndoiala: sunt reale, puternice și merită primite cu inima deschisa!

 Săgetător : Uneori nu căile bătătorite sunt cele care duc acolo unde trebuie, ci cele complet noi, ca cele pe care le propui tu acum. Ideile tale sunt originale și merită ascultate și puse în practică imediat pentru că știi bine ce spui. Nu sunt păreri sau vorbe aruncate în vânt, ci sunt oglinda experienței acumulate, rezultatul studiilor aprofundate, sunt tot ce ai adunat în ani de efort. Spune ce ai de spus, cu încredere deplină în inteligența ta, lasă modestia la o parte și, dacă cineva are nevoie de ajutorul tău, oferă-i-l cu draga inima, pentru că tu privești lucrurile dintr-un alt unghi decât cel direct implicat. Chiar dacă, pe moment, i se pare o idee greu de acceptat, după o vreme îți va mulțumi că ți-a urmat sfatul!

Capricorn : Atmosfera acestei zile depinde enorm de compania în care te afli. Dacă atragi alături de tine oameni suspicioși, pesimiști, care se tem de orice, la fel vei deveni și tu alături de ei. În schimb, dacă te înconjori de oameni veseli, tonici, cu chef de distracție și de noutate, te vei molipsi imediat de la aceștia și te vei comporta la fel. Dacă ești meteo-dependent, și starea vremii poate avea o influentă majoră asupra ta, ca atare tu devii un fel de oglindă fidelă a mediului în care te afli: dacă ai parte de soare, cer senin și de un anturaj tonic și amuzant, și ziua ta va fi una de succes pe toate planurile!

 Vărsător : Ești tentat sa spui că nu se întâmpla nimic conform planurilor tale, că tot aștepți un miracol și nu mai vine, dar uiți un element cheie în această ecuație: timpul potrivit. Chiar dacă tu cunoști foarte bine valoarea timpului, de data aceasta te cam grăbești și aștepți rezultate înainte de momentul cel mai potrivit. Ai încredere că toate sunt atât de bine calculate undeva acolo sus încât ceea ce visezi va veni în calea ta atunci când e benefic pentru tine. Dumnezeu răspunde rugăciunilor tale în doua feluri: se aprobă sau… se aprobă, dar nu acum! Că atare așteaptă cu încredere deplină că succesul va veni exact când trebuie, nu când vrei tu.

Pești : Ești preocupat de partenerul tău de viata, pentru că are nevoie, acum mai mult ca oricând, de afecțiunea ta, de grija ta, de protecția ta. Trece prin momente mai sensibile când simte nevoia să fie ocrotit și răsfățat, cineva sa-i poarte de grijă, și îi stai alături trup și suflet. Imaginează-ți că ești un fel de medic sau psiholog ce se apleacă asupra problemelor altuia și faci tot ce-ți stă în putere să-i ridici moralul, să-i alungi temerile sau durerile. Efectele rugăciunilor tale pentru el și ale îngrijirii pe care i-o acorzi vor fi binefăcătoare, deci continua să-i te dedici cu devotament și iubire. E unul din acele momente când se vede cât de uniți sunteți la bine, dar mai ales la greu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Astăzi, 19 aprilie, se redeschide Muzeul „Nicolae Gane” din Iași

Vineri, 19 aprilie 2024, începând cu ora 11:00, va...

Operație pe coloană vitală pentru Maria, o fetiță care visează să danseze

Maria este o fetiță de 10 ani veselă, deschisă,...

Cătălin Timofciuc (PNL) susține lărgirea drumului din Capăt CUG. Explică cum se poate face.

Consilierul Județean Cătălin Timofciuc susține într-o postare pe rețelele...

Locuri de PARCARE scoase la licitație de către primăria IAȘI

Municipalitatea ieșeană, prin Direcția Exploatare Patrimoniu, va organiza pe...